Skjermbilde 2022-07-20 kl. 11.54.44.png

Om Crundo

Crundo har siden 2012 årlig renset flere tusen sofaer, tepper, stoler, madrasser og andre tekstiler.

Hovedgrunnen til at vi ofte er førstevalget til kundene våre er ikke bare at vi har bransjens dyktigste og hyggeligste medarbeidere, men også at bookingprosessen er helautomatisk.

Hos våre konkurrenter er det mildt sagt kronglete å bestille. Før du i det hele tatt får en pris ber de deg om å sende et bilde av møbelet du ønsker å rense. Deretter får du et pristilbud.

Ikke for å skryte, men Crundo har faktisk revolusjonert hele tekstilrensbransjen ved å ha fastpris på alle tjenester. I tillegg kan du i løpet av få minutter booke oss hjem på et tidspunkt som passer deg.

Vi har også Oslos lengste åpningstider. Vi holder det gående fra 10.00 til 00.00 alle dager i året. Vi tar hverken fri på julaften eller 17. mai.

Selskapet bak Crundo drifter også Scredo.com og Unett.no.

Scredo er en tjeneste som tilbyr alt fra kokk og vaktmester til dagmamma og renholder. Fra det sekundet du bestiller Scredo hjem er vi hos deg i løpet av 1 time. Åpent alle dager mellom 07.00 og 01.00.

Gjennom Unett hjelper vi huseiere som driver med korttidsutleie og bistår deres leietakere med alt fra renhold og matlaging til vakthold.